Home > Testimonials

SREČNO 2019!

Čas je, da se vse zaokroži. Da se konec dotakne začetka in se nariše nova pot. Pot, ki vodi do novih dogodivščin, novih spoznanj in čarobnih trenutkov. Naj vas po tej poti vodijo čudeži življenja, zvezdni utrinki, ki izpolnjujejo želje, pristni ljudje in odnosi, zdravje ter ljubezen, ki pričara mir v vas in okoli vas.
In ne pozabite: “Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.” (Buda)
Prekrasne trenutke v letu 2019 vam želimo.
Kolektiv Zasebnega vrtca Pod mavrico

VOŠČILO

So poti, ki vodijo v nove kraje,
so poti na katerih se marsikaj doživi,
so poti, ki vodijo v nova spoznanja
in so poti, ki vodijo v srca ljudi.
VESEL BOŽIČ!

Dragi starši!
Hvala za čudovit december, ki smo ga skupaj pričarali. Hvala za vse drobne pozornosti in tople besede. Veseli smo, da skupaj na tej poti.

BOŽIČEK

Jupiii! Pod mavrico smo sami pridni malčki, ki smo tekom decembra Božička dodobra spoznali in komaj čakali njegov prihod. Presenetil nas je sredi tedna med dopoldanskim rajanjem. Nekateri so ga opazovali z razdalje, drugi pa smo se z veseljem usedli na njegova kolena, se z njim pogovorili ter prepevali. Prav za vsakega pa je imel vrečico z darilom. Hvala Božiček. Sedaj pa komaj čakamo njegov prihod z jelenčki, skok v kamin in zavita darila izpod rok škratov, ki nas bodo čakala pod smrečico.

BAZAR

Decembrsko srečanje staršev in otrok Pod mavrico smo preživeli v prijetni družbi v sklopu čajanke in bazarja. Otroci so skupaj z vzgojiteljicami pridno ustvarjali voščilnice, okraske za smrečice, izdelke z bažično novoletnim pridihom, ki so bili na voljo na bazarju. Valuta za nakupovanje izdelkov so bili gumbi. Po nakupovanju pa smo si privoščili topel čaj, božični kolač in piškote.
Hvala vsem, ki ste bili del našega prazničnega popoldneva.

KOSTANJEV PIKNIK

Drugo srečanje Bib in Bub v letošnjem šolskem letu je bilo obarvano jesensko. Skupaj s starši so si Bibe in Bube ogledale predstavo, ki sta jo pripravili vzgojiteljici Petri.

Sledile se delavnice po navdihu noči čarovnic. Porisali smo si obraze, izdelovali pajke in izdolbli ter izrezali strašne buče.

Trebuščke smo napolnili s pečenim kostanjem in toplim čajem. Zahvaljujemo se očetu Tiborju, ki je poskrbel za lepo zapečen kostanj.

Hvala vsem, za lepo preživeto popoldne.

Vpis v šolsko leto 2018/2019

Pod mavrico bomo z novim šolskim letom 2018/2019 delovali kot vrtec s koncesijo z dvema oddelkoma najmlajših otrok.

Vpis bo potekal od srede 28. 2. 2018 do petka 9. 3. 2018. Vlogo za vpis lahko oddate po pošti na naslov vrtca (Cesta Staneta Žagarja 30a, Kranj) ali pa se nam pridružite v četrtek 1. 3. 2018 od 17. do 19. ure na dnevu odprtih vrat.

Predvideno število prostih mest v šolskem letu 2018/2019 je 23.

obrazec – vloga za vpis otrok – 2018-2019

Skupaj lažje rastemo (Sten Vilar)

Novo šolsko leto je bilo za nekatere malčke in starše slovo izpod mavrice in velik korak v nov svet, med nove prijatelje, v nove prostore, novim dogodivščinam na proti. Nekateri malčki so ostali z nami in se bodo zabavali Pod mavrico še eno leto, z novimi prijatelji, ki so septembra prvič prestopili prag vrtca in se nam pridružili Pod mavrico. Bližina otrok in staršev je pomemben dejavnik, ki pa se Pod mavrico dopolnjuje skupaj z vzgojiteljicami. In ker skupaj lažje rastemo, je pomembno, da zgradimo in ohranimo pristen odnos zaupanja. V novo šolsko leto smo stopili z glasbo, petjem, plesom in animacijo. Z nami se je v soboto 1. 9. 2018, v Miljah igral Sten Vilar, profesor pedagogike, igralec in animator, ustanovitelj podjetja studio ANIMA, ki na posreden način skrbi za vzgojo in izobraževanje otrok in staršev.

Skupaj smo preživeli sicer deževno dopoldne, polno pozitivne energije, nasmejanih obrazov in iskric v očeh (tudi tistih s solzami v očeh, v slovo). Hvala vsem, ki ste se srečanja udeležili. Se vidimo na naslednjem 😉